Like ons op Facebook
Supporters

010Notaris

010nbanner

Over deze supporter

010Notaris is het Rotterdamse notariskantoor dat het u zo prettig mogelijk wilt maken. Geen ingewikkelde poespas en hoogdraverij, maar een makkelijk en snel werkend notariskantoor met messcherpe tarieven. Dat ziet u dan ook in onze service:

  • Zeer ruime openingstijden U hoeft niet moeilijk te doen of vrij te nemen om langs de notaris te gaan. 010Notaris is dagelijks geopend van 8:00 tot 20:00 uur.
  • Makkelijk bereikbaar Ons kantoor bevindt zich vlakbij de A16, afslag Kralingen, op een steenworp van openbaar vervoersknooppunt Kralingse Zoom. Altijd gratis parkeren op eigen parkeerterrein.
  • Scherpe tarieven De tarieven van 010Notaris horen tot de laagste van de hele regio. Liever helpen wij veel mensen voor weinig, dan enkelen voor veel.

Bovenal is 010Notaris een kantoor van ervaren, bevlogen specialisten die met u meedenken en meerwaarde willen leveren. Altijd, voor elk moment.

Contact opnemen met deze supporter

010Notaris
Jan Leentvaarlaan 2
3065 DC Rotterdam

Website:  http://www.010notaris.nl
Telefoon: 010-7671700
E-mail:  info@010notaris.nl

Over de Business Supporters Club

Met uw bedrijf ook de inline hockey sport en Nederland steunen en tegelijkertijd uw netwerk uitbreiden? Lees er hier meer over !