Like ons op Facebook
Supporters

DIH start Business Supporters Club

Na gesprekken met meerdere ondernemers over het financieel ondersteunen van Dutch Inline Hockey is er besloten een nieuwe vorm van sponsoring aan te bieden met de Business Supporters Club (BSC).

Voor het organiseren van het Open Nederlands Kampioenschap en het nationaal team en het ondersteunen van de clubs met lokale activiteiten leunt de stichting Dutch Inline Hockey op de bijdragen uit het bedrijfsleven. Nadat in eerste instantie gezocht werd naar sponsoren die een aanzienlijk bedrag wilden bijdragen is er besloten om juist de kleine en middelkleine bedrijven te benaderen in de vorm van een business club.

Voor een jaarlijkse bijdrage van € 250 steunen zij de sport en maken zij de activiteiten van de stichting mogelijk. De leden van de BSC worden met elkaar in verbinding gesteld en worden op de website van Dutch Inline Hockey gepresenteerd.

Alles over de BSC is te lezen op de Business Supporters Club pagina. De stichting kan bij het zoeken naar Supporters alle hulp gebruiken van alle liefhebbers van de sport en vraagt iedereen de speciale brochure te delen met bevriende ondernemers. Iedereen die succesvol een sponsor aandraagt dingt mee in de verloting van 5 bioscoopbonnen en een nieuwe set Revision Hockey wielen.