Like ons op Facebook
Supporters

Word Supporter van Inline Hockey

Inline hockey is een niche sport met een aantrekkelijke uitstraling. Het combineert het toegankelijke karakter van inline-skaten met de snelheid en explosiviteit van ijshockey. De stichting Dutch Inline Hockey probeert met een duidelijke visie en een professionele aanpak deze sport in Nederland te promoten en toegankelijk te maken voor spelers van alle leeftijden, alle niveaus en in alle regio’s.

Dit doen we niet alleen door het organiseren van evenementen zoals het NK en zorg dragen voor het nationaal team, maar ook door initiatieven van de vele clubs en teams in Nederland te steunen door middel van het Grow Together programma.

Dutch Inline Hockey heeft financiële middelen nodig nodig om haar visie en ambities te verwezenlijken. Alle spelers betalen voor deelname aan evenementen, maar hiermee redt de stichting het niet. Uw bedrijf kan ons hierbij enorm helpen door Supporter van Inline Hockey te worden.

bsc-header

Wat houdt het in?

Voor een bedrag van € 250 per jaar wordt u officieel Supporter van Inline Hockey. Voor dit bedrag krijgt u:

  • Uw logo op onze website met link naar uw eigen pagina op onze site.
  • Op deze pagina kunt u uw bedrijf voorstellen en twee links opnemen naar uw eigen website (goed voor vindbaarheid in Google).
  • Uw logo op de twee grote banners die tijdens alle Dutch Inline Hockey evenementen worden opgehangen.
  • Gratis entree voor u en uw (zakelijke) partners tijdens alle Dutch Inline Hockey evenementen. Ontmoet de andere Supporters en breidt uw netwerk uit.
  • Tweemaal per jaar de mogelijkheid om uw boodschap over te brengen richting alle Dutch Inline Hockey Facebook fans.
  • Een grote foto van het nationaal team met alle supporterlogo’s om in te lijsten.

Even rustig nalezen of dit voordragen aan iemand die je kent? Download de brochure!

Hoe zit het administratief?

U bent supporter van 1 januari 2015 t/m 31 december 2015. U bepaalt of u eind 2014 of begin 2015 de nota voor €250 van de stichting Dutch Inline Hockey wilt ontvangen. Aan het einde van 2015 zullen we u benaderen of u ook in 2016 Supporter wilt blijven. Er wordt dus niks automatisch verlengd.

Ja, ik word Supporter van Inline Hockey

Vul onderstaand formulier in en we gaan meteen aan de slag! Er zal altijd eerst persoonlijk contact worden opgenomen, dus u zit nog nergens aan vast.